Produktinformasjon for Medusa Metal Figurer

Våre håndlagde hagedekorasjoner av høy kvalitet, med muntert og fargerikt design.
Materialet er i utgangspunktet stålplater med ca. 0,4 mm tykkelse som er satt sammen med autogen sveiseteknikk. Etter nedkjøling og sliping, blir stykkene dyppet i et bad slik at alle innvendige hulrom blir forseglet. Etter tørking blir produktene lakkert for hånd med en sprøytepistol. Til slutt er overflatene fargerikt håndmalt med pensel på den kunstnerisk og detaljert måten dere kjenner til. På grunn av den komplekse prosessen, vil figurene beholde sine klare farger i mange år i alle værforhold.
Vi anbefaler å ikke å oppbevare figurene utendørs vinterstid, da frost kan skade figurene. Nesten alle våre dekorasjoner kan bli belyst med te-lys eller lysslynger. Dette skaper en magisk stemning på terrasser, i hagen eller i hjemmet.

 

Vårt Konsept - Vår filosofi
The Medusa GmbH produserer utelukkende i egenproduksjon. Vi kan dermed sikre at våre produkter, som er håndprodusert i Indonesia, er produsert på en rettferdig måte og behandlet direkte, uten å bruke mellommenn.
Vi har gjort det til vårt mål å bidra til å forbedre de lokale leve- og arbeidsvilkårene i Indonesia. Dette betyr for eksempel at lønn til våre ansatte er betydelig høyere enn det lokale gjennomsnittet. I tillegg har våre ansatte rett til ferie og har også en tretten måneders lønn.
Videre tilbyr vi helseforsikring til alle ansatte og deres familier, som er utarbeidet i samarbeid med det lokale sykehuset. Vi betaler skolepenger for våre ansattes barn. På denne måten bidrar vi til å endre arbeids- og levekårene i våre ansattes familier til det bedre.
Disse tiltakene støtter også vår innsats for å garantere en stabil høy kvalitet på våre produkter, da svingninger blant våre ansatte er praktisk talt lik null.

 

Vi investerer i fremtiden!
Med utvikling av nye prosjekter, ønsker vi å påvirke til en positiv utvikling av regionen der vi produserer våre produkter. For eksempel tilbyr vi små rentefrie lån.

Mange kunder over hele verden setter pris på det Fair Trade konseptet Medusa GmbHhar utarbeidet.